Training & ontwikkeling door Hulck

Samen Sterk. Hulck Advies onderzoekt met jou of jullie organisatie de ontwikkelingsmogelijkheden.
Wat is de ambitie? Wat wil je als zorgprofessional bereiken, of wat willen jullie als organisatie bereiken? En weten medewerkers wat jullie ambitie is en het plan om dit te bereiken? Of sterker nog weten jullie zelf wat ambitie is en zijn jullie nog Samen Sterk?

Hulck Advies helpt de collectieve en/of persoonlijke ambitie in kaart te brengen. Je kunt nog zoveel vaardigheden leren, maar niet weten waar naartoe te willen, hoe daar te komen en wat daarvoor gedaan moet worden, maakt stuurloos en zorgt ervoor dat resultaten niet behaald worden. Wij kunnen teams helpen bij zelfsturing, bij in gesprek blijven met elkaar en samenwerken na bijvoorbeeld een samenvoeging van teams, alsmede bijvoorbeeld professionals die een eigen praktijk willen starten en graag eens sparren over hoe dit vorm te geven.
Uiteraard kunnen we als dit wel helder is ook helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden: feedback, samenwerken, leidinggeven etc.

5 Redenen om te kiezen voor training en ontwikkeling door Hulck Advies

  • Wij stellen de ambitie centraal, waardoor helder wordt wat het doel is, wat is nodig om dit te bereiken, het geleerde kan worden toegepast in de specifieke situatie en de neuzen dezelfde kant op gaan staan;
  • Wij trainen middels een concrete en heldere invulling, met als doel vooruitgang;
  • Wij kiezen voor een praktische invulling die aansluit bij de gestelde vraag. Geen standaard trainingen, maar modules waarmee we maatwerk kunnen bieden;
  • Wij kiezen voor interactieve sessies, waarin we theorie combineren met praktijk in een zeer veilige setting;
  • Wij kiezen voor een positieve benadering.

Hoe gaan we snel aan de slag?

Met de specifieke ontwikkelingsvraag gaan we samen in gesprek. Wat is het doel en welke stappen zijn hiertoe misschien al gezet? Op basis hiervan krijgen we een compleet beeld van hetgeen daadwerkelijk nodig is en kunnen wij een passend voorstel doen, dat in de praktijk zijn vruchten gaat afwerpen en waarin in zo’n kort mogelijk tijdsbestek zoveel mogelijk winst wordt ervaren.

Neem eenvoudig met ons contact op. De mogelijkheden en invullingen zijn legio.

Standaard prijzen zijn helaas niet te geven, omdat iedere training andere doelen heeft en (groeps-)samenstellingen ook altijd anders zijn. Na een kennismakingsgesprek wordt ten alle tijden een passende offerte opgemaakt. Waarbij wij kunnen garanderen dat het de investering altijd meer dan waard is gebleken.