Over Hulck Advies

“Samen Sterk”

Sterk in een steeds complexer zorglandschap, waar flexibiliteit en wendbaarheid wordt gevraagd.
Zelf als mens sterk en sterk als organisatie.

De naam Hulck komt niet van het krachtige en sterke stripfiguur : The incredible Hulk, maar vindt zijn oorsprong in een droom om een eigen, zelfvoorzienend camperpark te starten in het Hulckensteinse bos (Flevoland). Een droom die werd verstoort door een financiële gigant in de recreatiewereld. Gelijktijdig vroeg een eerstelijns zorgorganisatie bestuurlijk- en organisatorisch advies, geen gekke vraag aan iemand met als achtergrond de studie Beleid, Management en Gezondheidszorg en een passie voor vooruitgang en verbetering. Iemand die staat voor concrete resultaten en maatwerk.
En zo ontstond Hulck Advies en daarmee een nieuwe droom.

Hulck Advies is geen twaalf in een dozijn advies bureau.
Wij zijn eigengereid, energiek en voor ons staan gelijkwaardigheid en daadwerkelijk resultaat hoog in het vaandel. Wij hekelen u vraagt wij draaien. Natuurlijk vragen jullie! Het is alleen aan ons om zo te draaien dat de vraag goed beantwoord wordt. Niet dat er een rekening wordt betaald en daarna eigenlijk nog geen stap verder zijn. Jammer genoeg worden in de praktijk plannen vooraf vaak onvoldoende doordacht, of worden acties ondernomen zonder goede onderbouwing. Enkele voorbeelden: internettechnologie als vervanger zien van zorg, maar niet nadenken over welke reguliere zorg het kan en moet vervangen, waardoor er wordt geplust en de meerwaarde niet zichtbaar wordt. Integrale samenwerking en financiering aangaan, maar niet grondig nadenken over het financiële aspect wat immers het brood is van iedere onderneming. Training inzetten, zonder medewerkers duidelijk te maken wat jullie als organisatie willen bereiken. En ga zo maar door.
Wij willen van toegevoegde waarde zijn en niet alleen een succesvolle onderneming. Wij willen organisaties en mensen prikkelen en echt vooruit helpen, zodat men zélf, zonder ons een gezonde vitale toekomst met vertrouwen tegemoet kan.

Het gezicht achter de organisatie: Jessica Leeuwenburg (Bsc)

Mijn persoonlijke waarden zijn te omschrijven als: onafhankelijk, pragmatisch, verbondenheid en energiek. Deze worden aangevuld met bestuurlijke, coachende en management competenties en expertise in HRM en organisatieontwikkeling.  Anderen omschrijven mij als verbinder, versneller, loyaal en scherp persoon. Iemand met een heldere kijk op het vraagstuk en iemand die vooruitgang realiseert.
Ik zie kansen, hekel het denken in hokjes en wat niet mogelijk is. Zoeken naar mogelijkheden en het goede in zaken, dat is waar Hulck voor staat.